Despre Noi

Firma TEHNOPLUS INDUSTRY SRL a fost infiintata in anul 2006 ca o firma de comercializare a consumabilelor si instalatiilor destinate industriei alimentare. Obiectivul principal al firmei noastre este de a satisface toate exigentele cerute de normele europene si de partenerii nostri. Clientii nostri sunt toate unitatile de productie din industria alimentara, fabrici de procesare carne, abatoare, ferme, fabricile de produse lactate, producatori de bauturi alcoolice sau racoritoare etc.

Aceasta firma a aparut firesc, ca o etapa in evolutia companiei Tehnoplus Service din cadrul careia s-a desprins - Departamentul de Igiena si Procese de Filtrare, formand TEHNOPLUS INDUSTRY SRL.

Scurt istoric:
In anul 2002 s-a infiintat in cadrul firmei TEHNOPLUS SERVICE SRL - Departamentul Dr. Weigert care se ocupa cu importul si comercializarea detergentilor si dezinfectantilor produsi de firma germana cu acelasi nume. Produsele Dr.Weigert sunt grupate in doua segmente unul destinat industriei alimentare si cateringului iar cel de-al doilea domeniului medical si industriei cosmetice si farmaceutice.

In anul 2004 departamentul Dr.Weigert isi extinde colaborarea cu alti furnizori ale caror produse erau destinate industriei alimentare diversificand gama de produse comercializate iar departamentul isi schimba numele in „Departament de Igiena si Procese de Filtrare”. Dezvoltarea acestui departament si cifra de afaceri realizata in 2005 au fost elementele hotaratoare in desprinderea segmentului de industrie alimentara si astfel a aparut firma TEHNOPLUS INDUSTRY SRL.
In anul 2006 a fost implementat standardul ISO 9001:2000 de catre TEHNOPLUS INDUSTRY si a fost certificat de compania DQS GmbH.

Suntem reprezentantii exclusivi in Romania ai unor producatori importanti din Germania, Anglia, Italia cum ar fi:

  • Dr. Weigert - Germania, producator de detergenti si dezinfectanti pentru igienizarea instalatiilor si suprafetelor, precum si aditivi pentru solutiile alcaline si acide utilizate in CIP. Aceste produse indeplinesc cele mai exigente cerinte ale Comunitatii Europene in ceea ce priveste protectia mediului, a instalatiilor si a personalului. Putem acoperi toata gama necesara activitatilor de curatenie si dezinfectie in domeniul industriei alimentare. In colaborare cu acest furnizor va putem oferi solutii complete pentru igienizarea fluxului tehnologic, inclusiv sisteme de dozare, masura si control a detergentilor si dezinfectantilor. Acestea sunt fundamentale in a obtine rezultate optime de curatare cu costuri cat mai scazute.
  • Parker Domnick Hunter Corp. - sisteme performante pentru procese de filtrare, purificatoare de CO2, generatoare de N2, filtre pentru clarificarea, stabilizarea si sterilizarea lichidelor si gazelor pentru industria bauturilor si industria alimentara. Oferim toate produsele necesare tratarii aerului comprimat folosit in toate domeniile, de asemenea sistemele de filtrare pot fi regenerat complet, fiind 100% eficiente impotriva tuturor particulelor contaminante din aer.
  • BOGE Germania - producator de compresoare cu piston sau cu surub, cu ulei sau fara, de diferite dimensiuni: de la 0,4 la 1120 kW,  0,1 la 50 m³/min si de la 4 la 40 bari, utilizate in toate domeniile industriale, precum si statii de aer comprimat.  La aceste produse compania noastra poate oferi instalare, intretinere, service, piese de schimb.
  • Kromo Italia - masini profesionale de spalat navete/cosuri utilizate in industrie, masini industriale de spalat vase, tavi si pahare, precum si echipamente pentru bar: mixere, blendere, storcatoare, masini de spart gheata.

Incercam in permanenta sa fim la nivelul cerintelor impuse de furnizorii care ne-au ales sa ii reprezentam in Romania precum si la nivelul standardelor solicitate de clientii care ne-au ales in calitate de furnizori.

In afara de produsele comercializate oferim si asistenta tehnica privind alegerea produselor optime pentru fiecare client in parte, precum si instruirea personalului utilizator. Realizam sevice in garantie si post garantie pentru toate echipamentele furnizate.